avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Contracte de comision incheiate cu societati din UE. ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Contracte de comision incheiate cu societati din UE. Regim TVA

Pentru o Intreprindere Individuala neplatitoare de TVA care incheie doua contracte (in cazul meu) de comisionare vanzari cu doua societati din EU , una platitoare , iar cealalta neplatitoare de TVA , va intreb cum pot factura comisionul alocat fiecarei vanzari ? Se intermediaza doar vanzarea in Romania , factura se face de catre societatile din UE catre clientul final, la fel si livrarea produselor.
Pot factura simplu comisionul afarent fiecarei vanzari raportat la factura de vanzare a furnizorului fara TVA ?
Cel mai recent răspuns: mihainovac , utilizator 17:34, 7 Ianuarie 2019
Nimeni nici o informatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare online Andreea_321 Andreea_321 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : - o societate din RO platitoare de TVA va efectua vanzari online prin magazin online catre ... (vezi toată discuția)
Taxe dropshipping romania bbadrian29 bbadrian29 Buna seara, As vrea sa stiu si eu care care ar fi taxele de platit pentru o afacere de tip dropshipping cu produse din China. Mentionez ca nu vand produsele ... (vezi toată discuția)
Neplatitor tva: livrari servicii ro, ue, non ue gabriel999 gabriel999 Buna ziua, As fi interesat sa clarific urmatoarele trei aspecte legate de vanzarile de servicii IT prin download de pe site, prestate din Romania in tari UE ... (vezi toată discuția)