avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat juridic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat juridic

Bună ziua. Am următoarea problemă. Sunt citată într_ un proces penal,ca parte intimată. Sora mea a fost ucisă de către soțul ei acum 8 luni. El este încă în arest preventiv,la penitenciarul Rahova. Eu și tatăl meu ne- am constituit parte civilă on acest proces
Avocații pe care i- am angajat au luat câte 3000 de lei de la fiecare dintre noi și au venit o singură dată să ne reprezinte, la Parchetul Ilfov,când am dat declarații. După care, la Tribunalul Buftea nu au mai venit,spunandu- ne că trebuie să dăm alți bani. Procesul continuă, la Curtea de Apel,unde suntem citați că parte intimată. Problema mea este: ce înseamnă acest lucru,ce trebuie să fac în continuare? Vă multumesc din suflet! Toate cele bune!
Trebuie sa incheiati contract scris, de asistenta juridica, cu avocatul in care sa mentionati in clar ce/ unde/ cum trebuie sa va reprezinte avocatul si sa precizati suma de plata.
Va puteti adresa baroului de avocati din orasul dvs.
Discutati cu avocatii angajati sau angajati alt avocat care sa se ocupe de cazul dvs.
Din relatare dvs nu imi dau seama exact despre ce este vorba, daca vreti atasati un nr. de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat de politie maryo20012001 maryo20012001 buna ziua am si eu o intrebare in urma cu luni a avut loc o descindere in ilfov la acea data am fost si eu luat de politie si acuzat de anumite fapte pe care ... (vezi toată discuția)
Problema cu avocatul la rezilierea contractului Rob131 Rob131 Buna ziua In februarie 2014 a avut loc o perchezitie domiciliara unde mi-au fost gasite droguri (1g de marijuana, 4 pastile extazy, 2g pulbere alba ca ... (vezi toată discuția)
Avocat platit in italia, care nu isi desfasoara activitatea. ContSters138961 ContSters138961 Am platit un avocat in Italia, care trebuia sa reprezinte cazul cumnatului meu, care este arestat acolo. Am din partea avocatului cartea lui de vizita, unde ... (vezi toată discuția)