avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat platit in Italia, care nu isi desfasoara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat platit in Italia, care nu isi desfasoara activitatea.

Am platit un avocat in Italia, care trebuia sa reprezinte cazul cumnatului meu, care este arestat acolo. Am din partea avocatului cartea lui de vizita, unde semneaza pe spatele ei ca a primit suma de 2,000 euro si o chitanta de 1,500 euro de la Western Union. Observ ca el nu se ocupa de cazul cumnatului meu si nu stiu ce sa fac mai departe cu acest avocat. Eu am onorat suma de bani pe care dansul a cerut-o. Este nominalizat ca avocat, dar nu se ocupa cu acest caz. CE POT SA FAC MAI DEPARTE?
Va rog un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters138961 , utilizator 21:49, 5 Aprilie 2010
Adresati-va Baroului din localitatea de acolo, faceti plangere la politie pentru inselaciune...angajati alt avocat care sa va ajute...
Avocatul este din Roma.
Puteti sa ma ajutati cu mai multe detalii?
Eu trebuie sa plec miercuri in Italia ( 7 aprilie ) si nu stiu ce sa fac mai departe.
In momentul in care angajez un avocat ce trebuie sa primesc din partea lui, sa fiu sigur ca il reprezinta in proces pe cumnatul meu?
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2010
ContSters138961, utilizator
deocamdata...sa nu-i mai dati bani, pana nu vedeti si un interes din partea lui, pt caz.
problema e ca niciun avocat nu depune efort pt un inculpat strain, mai ales roman.

avocatul pe care l-ati platit a zis ca nu-l reprezinta?
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2010
ContSters79003, utilizator
A spus ca il reprezinta dar, nu a facut absolut nimic pentru proces.
Din cate observ trage de timp ca sa fie judecat.
Nu stiu daca e normal sa astept sentinta fara ca el sa se implice.
Atunci de ce a mai cerut atatia bani?
oricum va intalniti cu el si aveti ocazia sa-l intrebati ce a facut pana acum.
procesul a inceput?

Alte discuții în legătură

Imprumut prin western union dorina-mihaela dorina-mihaela Buna seara in urma cu 3 anii am dat unei cumnate (sora sotului vitrega) suma de 4.500de euro acesti banii au fost pusi prin western union in mai multe randuri ... (vezi toată discuția)
Divort Florina78 Florina78 Bună ziua. Ma numesc Florina. Lucrez cu contract de munca în Italia de 6 ani. Am trimis în aceasta perioada acasă in total 60000 de euro. Soțul meu a ... (vezi toată discuția)
Bani de recuperat costistr costistr Am dat bani unui prieten prin virament bancar pe western Union este vb de 500 de euro iar acum nu mai răspunde la telefon ce pot face ? Mulțumesc (vezi toată discuția)