Am platit un avocat in Italia, care trebuia sa reprezinte cazul cumnatului meu, care este arestat acolo. Am din partea avocatului cartea lui de vizita, unde semneaza pe spatele ei ca a primit suma de 2,000 euro si o chitanta de 1,500 euro de la Western Union. Observ ca el nu se ocupa de cazul cumnatului meu si nu stiu ce sa fac mai departe cu acest avocat. Eu am onorat suma de bani pe care dansul a cerut-o. Este nominalizat ca avocat, dar nu se ocupa cu acest caz. CE POT SA FAC MAI DEPARTE?
Va rog un raspuns.
Nu am prea multe date. Eu sunt in Romania, nu am informatii in legatura cu procesul.
Tin legatura cu un roman care este stabilit in Italia.
La sunat saptamanal pe acest avocat, iar raspunsul este ca trebuie sa asteptam sa se dea sentinta.
La inceput a spus ca va merge la penitenciar ca sa afle mai multe date despre problema cumnatului meu, dar vad ca amana aceasta intalnire.
Au trecut 30 de zile de cand trebuia sa mearga la penitenciar.
am inteles ca veti merge in italia. vorbiti cu avocatul si atunci aflati mai multe. daca a avut loc un proces, ce a facut avocatul de cand l-ati platit pana acum, ce sentinta asteapta, daca nu l-a vizitat deloc pe cumnat, daca e nevoie sa trimiteti acte din romania care l-ar putea ajuta etc
aveti drept de vizita , sa vb si cu cumnatul? de cat timp e arestat?
Cumnatul meu a avut un avocat din oficiu, care nu s-a prezentat.
Acum o luna si 2 saptamani am fost in italia si am luat legatura cu alt avocat din Roma pentru a-l reprezenta pe el.
In momentul in care a fost nominalizat ca avocat, ne-a cerut suma de 3.500 Euro, ca sa il reprezinte. Nu am avut decat 2.000 euro si am stabilit ca ulterior sa trimit inca 1.500 euro. In momentul in care am solicitat chitanta pentru suma data el a motivat ca nu poate sa-mi elibereze aceasta chitanta pentru ca el ar fi nevoit sa plateasca impozit la banii primiti.
In aceasta situatie am loat o carte de vizita cu numele lui si l-am pus sa scrie pe spatele ei ca a primit suma de 2.000 euro si l-am rugat sa semneze.
Avocatul a tinut legatura cu persoana din Italia, pana in momentul in care a primit si cealalta suma de 1.500 euro ( fiind trimisa prin Western Union, la o saptamana de la prima transa ).
La inceput ne-a spus ca poate sa obtina eliberarea pe semnatura, fiind la prima abatere, iar acum sa asteptam sa se judece procesul, sa aflam sentinta.
Nu stiu ce sa fac, sa astept aceasta sentinta, sau sa incerc sa gasesc alt avocat.
Am senzatia ca l-au interesat doar banii.
Miercuri plec in Italia, vreau sa discut cu el , dar v-as ruga daca puteti sa imi dati mai multe sfaturi sa stiu ce sa fac mai departe. VA MULTUMESC DIN SUFLET !
un alt avocat inseamna alti mii de euro cu aceleasi rezultate. deocamdata nu stiti ce a facut pt cumnat , sau daca a facut ceva.
functie de cum decurge discutia, veti sti si ce aveti de facut. ori ii faceti avocatului plangere penala si angajati alt avocat, ori mergeti in continuare pe mana acestuia.
mai intrebati-l si pt ce ati platit 3500- doar pt studiu dosar, sau si reprezentare ( de regula reprezentarea implica alte costuri)
Divort
Florina78
Bună ziua. Ma numesc Florina. Lucrez cu contract de munca în Italia de 6 ani. Am trimis în aceasta perioada acasă in total 60000 de euro. Soțul meu a ... (vezi toată discuția)