avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani de recuperat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani de recuperat

Am dat bani unui prieten prin virament bancar pe western Union este vb de 500 de euro iar acum nu mai răspunde la telefon ce pot face ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:52, 17 August 2019
Buna seara,
In afara de chitanta cu care ati trimis banii aveti o alta dovada?
Daca da atunci puteti sa-l actionati in instanta daca nu ... luati legatura cu un avocat si vedeti sansele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- recuperare imprumut Antonesei florina Antonesei florina Anul trecut am trimis suma de 600 de euro prin western union unui prieten imprumut care trebuia inapoiat in 3 luni au trecut 6 luni cautindul la telefon a spus ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online JohnnyKid22 JohnnyKid22 Buna ziua ! As vrea si eu sa va expun o problema si daca se poate sa imi dati un raspuns cat mai repede posibil ..... Acum 3 zile am trimis un colet cu un ... (vezi toată discuția)