avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intrebare- recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intrebare- recuperare imprumut

Anul trecut am trimis suma de 600 de euro prin western union unui prieten imprumut care trebuia inapoiat in 3 luni au trecut 6 luni cautindul la telefon a spus ca imi va da bani i am spus chiar ca si inregistrez convorbirea am asteptat de buna credinta aceea data am asteptat si 2 zile dupa aceea data cind am sunat din nou binenteles ca telefonul era inchis credeti ca am vreo sansa sa mi recuperez bani si unde trebuie sa merg
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:33, 10 Februarie 2017
Buna seara,
In afara de factura de la westwrn mai aveti vreun act cu acel prieten?
Daca da atunci va vedeti banii daca nu .... va fi tare greu sa dovediti imprumutul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dati imprumut,am chitanta de la western union ionut_sarpe1989 ionut_sarpe1989 Buna ziua pe data de 21.02.2012 am dat imprumut suma de 180 euro la un prieten,mentionez ca am chitanta de la Western Union precum si Copia dupa formularul de ... (vezi toată discuția)
Imprumut prin western union dorina-mihaela dorina-mihaela Buna seara in urma cu 3 anii am dat unei cumnate (sora sotului vitrega) suma de 4.500de euro acesti banii au fost pusi prin western union in mai multe randuri ... (vezi toată discuția)
Inselaciune?cum poate recupera banii? ContSters103458 ContSters103458 Buna ziua am un prieten din Anglia care a cunoscut o fata din romania pe un site de matrimoniale. Dupa primele discutii prietenul meu sa oferit sa ii trimita ... (vezi toată discuția)