avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restant la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restant la banca

Ce se poate întampla dacă am luat împrumut de la o bancă din UK și rămânând fără loc de muncă decid să părăsesc țara, neavând cum să mai plătesc datoria. Se aplică legea si in România? Vor fi ceva popriri pe salariu din România, căci salariile diferă enorm..
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:12, 6 Ianuarie 2019
Veti fi urmarita si in Romania pentru a plati creditul restant.
Ce ar insemna ca o persoana sa ia credit intr-o tara si apoi sa plece in tara de origine sau alta tara fara sa plateasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Recupereare rate , plecat in strainatate claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a luat un credit de 12000 euro de la BCR , si a ramas fara servici si nu a mai putut plati ratele Acum are 5 rate in urma si a ... (vezi toată discuția)
Am făcut un împrumut la santander uk și m-am întors în țară pentru că nu mai reușeam să-l plătesc. ce mi se poate întâmpla? robert adi robert adi Buna .. am facut un împrumut la SANTANDER de 16000£ in anglia si si nu mai reușeam să plătesc.. am plecat in romania .. ce mi se poate întâmpla . nu ... (vezi toată discuția)