avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot sa.mi preschimb permisul de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot sa.mi preschimb permisul de conducere categoria B Românesc Care este expirat din 2012

Care sunt pașii care trebuie făcuți pentru a.mi preschimba permisul de conducere categoria B Românesc in acest an ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:52, 6 Ianuarie 2019
[ link extern ]
cerere, vechiul permis, buletin, 68 lei, fisa medicala eliberata de o unitate medicala autorizata ca sunteti apt sa conduceti autovehicule.
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea permisului de conducere alinapricopi alinapricopi buna ziua am obtinut permisul de conducere in italia acum m-am stabilit in Romania si mi-am schimbat numele dupa casatorie ce acte sunt necesare trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere expirat bellefille bellefille Un permis de conducere expirat in 2005 se preschimba la fel ca cel care expira, sa zicem,luna aceasta?Trebuie justificata perioada de la expirare si pana in ... (vezi toată discuția)