avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Care este procedura pentru a beneficia de somaj, cand ai ramas fara loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 7 Ianuarie 2019
Procedura in ce sens ?
In sensul ca, daca nu mai am loc de munca si pana imi gasesc altul, vreau sa beneficiez de ajutorul de somaj, unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuie?
Trebuie sa mergeti la AJOFM in raza caruia domiciliati.

Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea statutul de somer, fara sa cer si sa primesc ajutor ... Daniel7M Daniel7M Pot avea statutul de somer, fara sa cer si sa primesc ajutor de somaj? Contextul: - Am ramas fara loc de munca, - Am venituri suplimentare din domeniul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie denisdaria denisdaria buna seara.vin si eu cu un subiect la care caut rezolvare .pe 9 august baietelul meu a implinit doi ani ,moment in care s-a terminat si indemnizatia mea,dar am ... (vezi toată discuția)
Șomaj în urma ccc2? Maria_Maruta Maria_Maruta Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare; Ma aflu in CCC2. La data de 16.09.2018 va înceta indemnizatia. Copilul v.a ... (vezi toată discuția)