avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zi libera donare sange
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zi libera donare sange

Buna ziua, in ultima saptamana din 2018 am donat sange, stiu ca pentru aceasta sa da o zi libera de la munca, la mine oricum era libera neplatita, Am inteles ca in acest caz se da o alta zi la comun acord cu angajatorul libera platita. Este adevarat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 6 Ianuarie 2019
Donatorul de sânge are dreptul să primească, la cerere, pentru fiecare donare efectivă, o zi liberă de la locul de muncă, în ziua donării, în cazul donatorilor de sânge salariaţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donarea de singe Alex_Tote Alex_Tote Pentru donare de singe angajatorul este obligat sa acorde o zi libera platita ? Cum este conform legii? (vezi toată discuția)
Plata zi la donare de sange maria_roman56 maria_roman56 Va rog sa imi spuneti daca angajatorul are obligatia sa si plateasca ziua libera acordata salariatului care doneaza sange. (vezi toată discuția)
Donare sange DragosBogdan DragosBogdan Buna ziua,am donat sange intr-o zi in care eram liber de la servici si cei de la resurse umane refuza sa imi adauge o zi la concediul pe care il am,spunandu-mi ... (vezi toată discuția)