avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... POPRIRE SALAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

POPRIRE SALAR

De ce banca (tert poprit) mi-a facut retinere in luna decembrie din contul de salar daca in fiecare luna imi retine firma incepind din luna martie?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:54, 7 Ianuarie 2019
Contestati executarea si faceti intoarcerea executarii silite. Si solicitati recuperarea sumelor poprite in plus fata de retinerea salariala.
Luați legătura cu banca prima data pentru a cere lămuriri! Apoi, dacă efectele dorite nu se produc, procedați în sensul celor învederate mai sus.
Banca nu m-a lamurit cu raspunsul.
Faceți contestație la executare!
Faceți contestație la executare!

Alte discuții în legătură

3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)