avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sfat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sfat

Am fost implicat intr.un accident rutier si de atunci am permisul retinut..circuland doar cu dovada. In februarie urmeaza sa imi expire acest permis..ce trebuie sa fac? O sa mai am dreptul sa conduc?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:00, 7 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Mergeti la procuror sa va prelungeasca dovada.
Eventual discutati cu el acest aspect, va faceti vizita medicala, vi se intocmeste alt permis dar mergeti tot cu dovada.
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expira permisul domy190190 domy190190 Am fost implicat intr.un accident rutier si de atunci am permisul retinut..circuland doar cu dovada. In februarie urmeaza sa imi expire acest permis..ce ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere luat in urma unui accident rutier - sofer incepator cosminrg cosminrg Buna ziua, In urma cu doua luni nu am accordat prioritate de trecere si am provocat un accident rutier soldat cu daune materiale(cele doua autoturisme ... (vezi toată discuția)
Refuzu de a mi se elibera dovada de circulatie costel_dorofte2012 costel_dorofte2012 In luna iulie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea pt ca nu am acordat prioritate, in urma accidentului a rezultat ranirea usoara a ... (vezi toată discuția)