avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

Buna ziua ; am fost la anaf astazi pentru a scoate o adeverinta de venituri pentru sotul meu care este inchis in penitenciar . Eu am platit de cand a venit foaia definitiva in ocotombrie pana acum cate 100 lei pe luna pentru ca atat mi-am permis din cate am inteles de la dumnealor pe perioada procesului sa facut o esalonare in februarie de care nu am stiut nimic si acum nu vor sa imi dea foaia decat daca platesc integral suma care ests foarte mare ... ce as putea face ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cas pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor Botasca Botasca In decembrie 2013 mi s-a refuzat de ANAF sa mi se dea adeverinta de venit pt. alocatia monoparentala pt. ca as avea datorii la stat.Nelucrand din 2005 am ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf Vescarviorel Vescarviorel Buna ziua . Anaf-ul nu a vrut sa imi elibereze o adeverinta de venit deoarece am datorii la ei . Dupa o lunga discutie la mai multe ghisee am aflat ca am ... (vezi toată discuția)
Executare prima casa raluka2200 raluka2200 Buna ziua Din pacate sunt in situatia in care am intarziat cu 100 de euro sa achit rata la banca pentru prima casa. Cei de la banca au dat dosarul la fondul ... (vezi toată discuția)