avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ?

buna ziua.. am si eu o singura intrebare, si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. in casatoria dintre o romanca si un cetatean turc, este aceeasi conditie ca de la pronuntare divort sau deces sot roman ( daca femeia romanca este divortata sau sot decedat ), sa treaca 300 de zile pana la casatoria cu cetateanul turc ? sau se aplica doar in cazul femeilor cu cetatenie turca? multumesc mult. p.s. as dori si un numar de telefon cabinet avocatura pentru o consultanta..( in Bucuresti) perfectare acte si derulare proces casatorie,
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:26, 7 Ianuarie 2019
Eu nu am inteles ce anume vreti sa lămuriți.
Legea turcă se aplica in Turcia iar legea romana în România.
După încetarea căsătoriei prin moarte sau desfacerea căsătoriei prin divorț se poate căsători discreționar, fără să treacă vreun termen.
Coordonatele de contact le aveți în profilurile de consultant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ? magda dima magda dima buna ziua.. am si eu o singura intrebare, si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. in casatoria dintre o romanca si un cetatean turc, este aceeasi ... (vezi toată discuția)
Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!va rog să mă ajutați cu o informație.sunt divorțată ... Madalina 77 Madalina 77 Buna ziua!Va rog să mă ajutați cu o informație.Sunt divorțată de o luna de zile și vreau să merg in Turcia să mă căsătoresc cu un cetățean ... (vezi toată discuția)