avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorii taxe și impozite decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorii taxe și impozite decedat

Buna seara! Ce se întâmplă cu datoriile la Bugetul local ale persoanelor decedate, deoarece nu există bunuri pentru deschiderea masei succesorale? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala mostenitori b21xrd b21xrd Buna seara, As vrea sa va expun o situatie: socrul meu a decedat in august 2011,si avea un card de cumparaturi la o banca,care avea atasata o asigurare de ... (vezi toată discuția)
Cat costa o succesiune , si ce acte trebuiesc ? Dumitra471207 Dumitra471207 Santem , 2 fratii, mostenitori dupa parintii decedati , eu vrea sa fac succesiunea, iar fratele meu nu vrea !Cum procedez an aceasta situatie , se poate face ... (vezi toată discuția)
Bună seara. as avea o nelămurire în legătură cu o societate ... Paladi Cristina Paladi Cristina Bună seara. As avea o nelămurire în legătură cu o societate comerciala a fostului soț care de curând a decedat. Cei doi copii ai noștri vor avea ... (vezi toată discuția)