avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... drepturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

drepturi

Bună seara! Poate a trecut cineva printr-o situatie asemănătoare, poate cineva ma poate indruma.... sunt insarcinata in aproape 9 luni. Sotul meu a furat in repetate randuri bani din casa pt a juca la aparate. Ultima oara i-am spus sa plece deoarece a facut deja prea multe,f multe datorii,facturi restante cu luni,va puteti imagina ce poate face un om cu un astfel de viciu. El va lua indemnizație pt ambii copii (la serviciu nici nu voia sa se intoarca) ,alocatia este pe numele lui. Pana la divort,ce ma sfatuiti sa fac in cazul asta. Indemnizatia nu se va indrepta catre copii cu siguranta, poprire pe salariu la fel. ...omul asta a furat destul de la mine si parintii mei,eu nu mai vreau sa continue sa aiba beneficii de pe urma noastra. Macar Indemnizatia se poate sista in aceasta situatie? Cu stima!

Alte discuții în legătură

Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de indemnizatie AnaEva AnaEva Buna ziua, Am primit o poprire de la un credit pe contul pe care il am deschis pt indemnizatia de crestere copil si alocatia copilului. Alte venituri nu am ... (vezi toată discuția)
Nevasta adultera in strainatate geo12031985 geo12031985 buna ziua , sotia fretelui meu a plecat in urma cu 1 an in germania la munca pentru prima data , ea fiind in ultimii 10 ani mai mult casnica . din casnicia ... (vezi toată discuția)