buna ziua , sotia fretelui meu a plecat in urma cu 1 an in germania la munca pentru prima data , ea fiind in ultimii 10 ani mai mult casnica . din casnicia lor au rezultat 2 copii , 5 ani si 12 ani .
fratele meu a insistat ca ea sa se intoarca dupa cateva luni , intrucat nu se putea acomoda fara ea si responsabilitatea grijii copiilor il depaseau la momentul respectiv , el fiind un om care lucreaza si in ture de noapte . sotia lui nu afost de acord sa se intoarca , precizand ca vrea sa divorteze . au existat mai multe certuri intre ei in aceasta perioada tocmai pt ca nu vroia sa se intoarca , nu trimitea bani copiilor .
la sf lunii aprilie de paste , ea a venit in concediu o sapt , insa i-a cerut fratelui meu copiii sa stea cu ei la sora ei , intr-o localitate alaturata resedintei lor . fratele meu i-a lasat copii de paste , si a incercat sa se reimpace cu ea inclusiv in acea perioada , insa fara succes .
mentionez totodata ca a fost facuta cererea de mutarea a alocatiei din romania in germania , tara in care ea locuieste , bani pe care ea tot sustine ca inca nu i-a primit .
ieri am am descoperit pe o retea de socializare ca ea este impreuna cu un alt baiat , mai mic cu 10 ani ca ea si cu care urmeaza sa aiba un copil , el postand ecografia bebelusului ( sus in stanga aparea numele de familie al ei ..adica al fratyelui meu :)fiind insarcinata in aproape 4 luni ( de unde rezulta ca era insarcinata cand a venit in tara de paste ) .
fratele meu va afla zilel astea toate aspectele acestea ..legate de noua ei viata , intrucat i-am solicitat intr-un mesaj sa ii marturisesca ..in caz contrar o voi face eu ..el are si anumite probleme de sanatate ..o semipareza facuta in urma cu doua luni ..alimentat de tot stresul ..
copiii sunt in vacanta acum la parintii nostri la tara .
as vrea sa stiu ce pasi trebuiesc urmati ...el vrea sa ramana cu copii , cum face sa anuleze alocatia in germ,ania ? pensie alimentara platita de aceasta " mama " cum o vom obtine ? daca o acuza de adulter .. exista ca proba acea ecografie .imagine salvata ipe telefonul meu ...va rog niste sfaturi si recomandari .
Cel mai recent răspuns:
Martonze , utilizator
13:19, 28 Iunie 2016