Hristos a inviat !
calin_nechitag a scris:
Motive ar fi ... nu picanterii, scandaluri, adulter, etc ... ci pur si simplu nu se mai poate asa ...
Mi se rupe sufletul sa vad asa o poveste ca a dv.
De ce? pentru ca inteleg din ce spuneti dv ca nu sunt certuri in fam, nu scandaluri, adulter din nicio parte si... totusi, aceasta casnicie nu mai merge.
De'as fi in locul dv mi'as da mai multa silinta pentru a recastiga increderea si dragostea sotiei. Fiti mai romantic faceti ce ati facut prima data cand ati cucerit'o, desi poate ca va vine greu s'o luati de la inceput, stiind ca nu mai este aceeasi persoana de care v'ati indragostit. Sau poate ca la dv este problema si atunci faceti un efort sa va schimbati, sa redeveniti acelasi om de care sotia dv s'a indragostit
Desi mi se rupe sufletul pentru copil dar este singurul motiv care mai tine aceasta casnicie, si nu este deajuns zic eu ...
Tocmai pentru ca exista un copil la mijloc ar trebui sa faceti un efort pentru a salva aceasta casnicie. Stati de vorba cu sotia pe tema aceasta si convingeti'o sa mergeti impreuna la un psiholog, nu lasati sa se destrame fam copilasului dumneavoastra, pentru ca oricare dintre parti, dv sau sotia va veti reface cu usurinta viata , va veti gasi o alta jumatate,insa copilul va vi cel mai chinuit, intre doua familii care cu siguranta se vor ura.
Deci daca se poate cu un sfat ... as aprecia acest lucru
Deci, sfatul meu este sa va dati silinta mai mult , ambele parti, pentru a va face copilul fericit,daca nu sunt scandaluri in fam si nici una dintre parti nu a comis un adulter, atunci ganditi'va bine cum destramati acesta casnicie. Doar copiii sufera dintr'un divort. Si sunt rare cazurile cand copiii nu raman cu sechele psihice din cauza asta. V'o spun din cunostinta de cauza.
Nu va jucati cu copilaria puiului dv.
Sunt convinsa ca va veti gandi mai bine si veti lua o decizie inteleapta.
Multa bafta! Asa sa va ajute Dumnezeu!