avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate incheiere contract prestari servicii ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate incheiere contract prestari servicii intre persoane juridice si persoane fizice

Detin un SRL si prestez servicii de interpretare artistica la evenimente, persoanelor fizice.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Este necesara incheierea unui contract de prestari servicii? Incasarea se face la finalul spectacolului prin eliberare de bon fiscal, iar comenzile se fac telefonic, fara contact direct cu clientul.
Cel mai recent răspuns: sibil , utilizator 14:24, 12 Ianuarie 2019
Da, obligatoriu. Va ajuta inclusiv in evitarea unor neintelegeri caci ... verba volant scripta manent.
Multumesc, insa, pentru mine inseamna sa pierd CEL PUTIN 50% comenzi.
Nu e nicidecum un ajutor!
Atat timp cat sunt firme ce merg fara contract, doar prin comenzi telefonice sau prin facebook, obligarea clientului sa printeze, completeze si sa trimita contractul sau sa se prezinte la x locatie e un impediment ce-mi injumatateste comenzile.
Eu vreau sa stiu daca se poate fara contract. Contractul nu ma ajuta deloc!

Daca nu se poate altfel ce ar trebui sa fac sa "supravietuiesc"? Sa "torn" toate celelalte firme din aria mea de acoperire? Niciuna nu cheama clientul inainte pentru contract, ca nu e nimeni nebun sa o faca, sa piarda clienti si sa intre in faliment...
Clientii merg unde se comanda mai usor cu cateva clickuri si mesaje. Asa procedam toti.
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
sibil, utilizator
Inca astept un raspuns legat de obligativitatea contractului...multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz, concediul de odihnă efectuat. Îmi va opri angajatorul la lichidare banii pe concediu? jony1980 jony1980 Buna ziua.daca am fost bagat in preaviz 20 de zile si am efectuat concediul de odihna atunci cand se va face lichidarea angajatorul imi va oprii banii pe ... (vezi toată discuția)
Neacordare fonduri pt proiect castigat adr2 adr2 Buna ziua. In noiembrie 2018 am castigat un proiect depus la startup plus. Mi s-a cerut sa fac practica intr-un domeniu adiacent activitatii pe care urmeaza ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la un abonament vodafone FlamindAndrada FlamindAndrada Buna ziua, am fost sunat de cei de la vodafo daca vreau sa im schimb abonamentul si miau zis ca mi se prelungesc minutele mega la internet si toate aceste im ... (vezi toată discuția)