In urma cu 3 ani am divorțat de soțul meu, acesta scotandu-ma din casa unde locuiam ( casa mamei mele), nu am putut să îmi iau fetița mea în vârstă de 3 ani atunci cu mine , acesta punând o grămadă de piedici, interdicție la grădiniță și a reușit să o câștige și pe mama mea de partea lui, aceasta depunând mărturie împotriva mea. Instanța a stabilit locuință fetiței acolo cu el și mama mea, și a dispus custodie comuna. Între timp el s-a recăsătorit și a intrat într-un cult religios "martorii lui Iehova" obligând ai fara să meargă acolo. Odată cu această credință împiedică multe activități școlare și sociale ale fetiței, lucru care o afeteceaza emoțional, este foarte nefericita, nu o accepta nici pe noua sotie. Îmi spune mereu " mami eu vreau să rămân la tine și să mă duc doar din când în când la tati" la școala a inscris-o fara acordul meu, la zile onomastice ale colegiilor nu are voie, la serbarea de Crăciun nu are voie. Pe mine nu mă informează în legătură cu nimic legat de ea. a vb cu educatoarea sa nu mă informează este pe mine despre nimic ce se petrece la școala. Vreau să îmi iau copilul din infernul acela. Cum as putea proceda? Sentința a fost dată in iulie 2018 , știu că după 6 luni am dreptul de a deschide din nou proces, cum ar trebui sa procedez in acest proces că sa am câștig de cauză?
Buna seara,
Va puteti adresa instantei solicitand stabilirea domicilului minorei la dumneavoastra.
Contactati un avocat care sa va ajute ca sa nu mai patiti ca data trecuta.
În primul rând trebuie să mergeți la avocat ca sa analizeze vechiul proces ca sa vada de ce ati pierdut.
Este foarte greu de castigat procesul în situatia data si fara o analiza atentă a motivelor care ati pierdut anterior nu veti putea castiga.
Ma tem ca va trebuie avocat extrem de iscusit de aceasta data ca sa scoată totul în mod diferit si sa gaseasca o cale prin care sa obțineți castig de cauza.
De regula, sansele sunt de cca 5% in astfel.de cazuri, minimum posibil pentru a se putea castiga un proces.