avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radierea masinii fara actele proprietarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radierea masinii fara actele proprietarului

Buna seara!
Am cumpărat o mașina cu numere Ro de la X (intermediar) care cumpărase de la Y(proprietar). Talonul este pe numele lui Y, bineînțeles. Nici in Italia (unde am resedinta), nici in România nu mi se poate înmatricula mașina fără contract direct între mine și Y și îmi cer și copia de pe buletinul sau pe care eu nu o am. X ma asigurase ca erau de ajuns cedarea dintre mine și el (intermediar) , actul de vanzare cumparare dintre X si Y și buletinul X. Aveți sfaturi? Eu, când am înțeles ca actele nu erau in regula și nu puteam înmatricula mașina (înainte de decretul Salvini), cum ca mașina am cumpărat o pe teritoriu italian, i am făcut denunț lui X la Poliție in Italia. Aveți idee despre cum as putea sa procedez sa pot înmatricula mașina sau macar sa-i obtin radierea pentru ca, mai apoi, sa o inmatriculez in Italia? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
gabiliki, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Problema masina de italia, nu se poate inmatricula Eugen1234 Eugen1234 Buna ziua! Am si eu o problema cu o masina de provenienta Italia. Am cumparat o masina in 2020 din Arad de la o doamna (detin copia de buletin a acesteia), ... (vezi toată discuția)
Legal sau nu - contract v-c auto neautentificat Battista Battista Un cetatean X doreste sa cumpere un autoturism de la cetateanul Y. Autoturismul este inmatriculat pe Italia, cu numere noi, iar cetateanul Y sustine ca ... (vezi toată discuția)