avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa notariala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa notariala

Buna seara!
Am gasit un link cu expertize 2009 in care apar informatii legate de taxa notariala perceputa la vanzarea/cumpararea unui apartament din cateva din judete.Din pacate nu apare nicaieri judetul Neamt.Am incercat sa folosesc un calculator (de pe net) pentru a verifica ce suma ar trebui sa platesc eu ca si cumparator la achizitionarea unui apartament dar nu stiu daca ma pot baza pe asa ceva.

Ma puteti va rog ajuta sa aflu ce suma trebuie sa platesc la notariat pentru achizitionarea unui apartament cu valoare declarata de 47.000 EURO (45.000 EURO apartamentul,2.000 EURO garaj) ? Cumpar de la o persoana fizica dar eu,cumparator, sunt persoana juridica (il cumpar pentru firma).
Multumesc anticipat pentru ajutor! :love2:
Cel mai recent răspuns: oana_b , utilizator 09:24, 17 Noiembrie 2009
Cel mai bine incercati la un notariat local, sau de ce nu la mai multe.Preturile difera.
Multumesc pentru raspuns!Problema este ca nu am prea multe notariate in localitatea in care ma aflu,tocmai de aceea am intrebat,n-am habar cat de mult pot sa difere preturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare casa - preț neserios nobo nobo Aș dori să mă ajutați cu ceva informații legat de prețul neserios și vânzarea unei case. Dețin o mică cabana într-un sat din Mureș cu 400m de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament sub pretul pietei prin prima casa tankolevente tankolevente Buna,va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi eventual informatii daca se poate. Dorim sa achizitionam un apartament prin programul Prima Casa,proprietarul este ... (vezi toată discuția)
Schimb intre doua apartamente - variante BX BX Situatie: doi proprietari de apartamente aflati in alte orase vor sa faca efectiv schimb intre ei. Cum se poate realiza legal asta, in afara de vazarea si ... (vezi toată discuția)