avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... service auto deschis in fata casei mele,va rog ajutor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

service auto deschis in fata casei mele,va rog ajutor

in fata casei mele s a deschis un service auto de ceva timp fara a mi cere acordul la numai 3 metri de geamurile mele avand o hala de tabla ,am facut sesizare la primarie si eu si ministerul sanatati in baza Ord. M.S.nr119/2014,art5 si Ord.M.S. 536/1997 art4 privind distanta de 15 m fata de ferestrele locuintelor invecinate avad doar 3 metri si nu li s a dat autorizatie de functionare,am mentionat ca in plus sotia mea sufera de o boala psihica care necesita liniste ( am depus acte doveditoare de la doctori ) am primit raspuns ca doar i a amendat,am cerut o audienta la primar ( sector 3 ) unde am si fost si bineinteles nu vine primarul din pacate a venit altcineva care cred ca ii SUSTINE ( nu dau nume fara dovezi ) si mi a spus verbal ca nu au ce sa le faca sugerandu mi reclamatie la ISU sau dat in judecata ( care ar dura ani ) si daca castig isi schimba firma si o iau de la capat,chiar PRIMARIA nu poate face nimic de oare ce nu pot sa ajung la PRIMAR sa i expun problema mea, VA ROG sa ma ajutati cu sfaturi ca sunt disperat de la ora 8 dimineata pana seara zgomot infernal de compresoare ciocane si pistoale pneumatice , va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Padureanu , Alte profesii 10:28, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura soluție este să-i dați în judecată!
În paralel vă puteți prevala de procedura ordonanței președințiale, din rațiuni de celeritate, luați legătura cu un avocat.
ce este procedura ordonantei presidentiale din ratiuni de celeritate....si totusi nici o autoritate nu poate sa i inchida / sa i dau in judecata dureaza si cum am mai spus cand castig isi shimba firma si o iau de la capat cu judecata / intre timp poate inebunim si nu mai ajungem la nici o solutie,multumesc de raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E tot un proces, o procedufă specială care însă se judecă de urgență și în urma căreia se dispun măsuri vremelnice!
alta cale normala a AUTORITATILOR STATULUI fara proces nu exista ? ca doar nu traim in salbaticie..multumesc ,o zi buna
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Dorin Padureanu, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept folosinta-urgent anasm anasm spuneti-mi va rog care este calea cea mai scurta sa inscriu in CF un drept de folosinta?Mentionez ca sunt proprietar al unei cladiri, iar statul roman asupra ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata =procedura concilierii directe? ContSters79137 ContSters79137 probabil ca de regula, aceasa procedura a ordonantei de plata ar echivala cu indeplinirea concilierii directe prevazute de 720indice1 CPC, pentru aceleasi ... (vezi toată discuția)
Zgomote provenite de la o terasa de la parterul blocului giv giv Buna ziua. Stimati colegi, as dori sa va cer parerea in urmatoarele doua probleme: De cateva luni m-am mutat intr-un bloc de locuinte cu 10 etaje, la ... (vezi toată discuția)