in fata casei mele s a deschis un service auto de ceva timp fara a mi cere acordul la numai 3 metri de geamurile mele avand o hala de tabla ,am facut sesizare la primarie si eu si ministerul sanatati in baza Ord. M.S.nr119/2014,art5 si Ord.M.S. 536/1997 art4 privind distanta de 15 m fata de ferestrele locuintelor invecinate avad doar 3 metri si nu li s a dat autorizatie de functionare,am mentionat ca in plus sotia mea sufera de o boala psihica care necesita liniste ( am depus acte doveditoare de la doctori ) am primit raspuns ca doar i a amendat,am cerut o audienta la primar ( sector 3 ) unde am si fost si bineinteles nu vine primarul din pacate a venit altcineva care cred ca ii SUSTINE ( nu dau nume fara dovezi ) si mi a spus verbal ca nu au ce sa le faca sugerandu mi reclamatie la ISU sau dat in judecata ( care ar dura ani ) si daca castig isi schimba firma si o iau de la capat,chiar PRIMARIA nu poate face nimic de oare ce nu pot sa ajung la PRIMAR sa i expun problema mea, VA ROG sa ma ajutati cu sfaturi ca sunt disperat de la ora 8 dimineata pana seara zgomot infernal de compresoare ciocane si pistoale pneumatice , va multumesc
Singura soluție este să-i dați în judecată!
În paralel vă puteți prevala de procedura ordonanței președințiale, din rațiuni de celeritate, luați legătura cu un avocat.
ce este procedura ordonantei presidentiale din ratiuni de celeritate....si totusi nici o autoritate nu poate sa i inchida / sa i dau in judecata dureaza si cum am mai spus cand castig isi shimba firma si o iau de la capat cu judecata / intre timp poate inebunim si nu mai ajungem la nici o solutie,multumesc de raspuns
Custodie copil
angellyk
Situatia e urmatoarea:
sotia pleaca in italia la munca,intre timp isi gaseste un alt iubit acolo. Se reintoarce in tara \\\\"cu promisiunea\\\\" de a se ... (vezi toată discuția)
Nedumerire
lotuss
Sunt nedumerita.In ce calitate s-a putut prezenta Primaria chemata in judecata la fond si la apel ,unde a cerut mereu recurs si s-a prezentat in cunostinta de ... (vezi toată discuția)