avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte pentru a schimba domeniu principal de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte pentru a schimba domeniu principal de activitate

Buna ziua, am un srl-d care nu a avut avtivitate pana acum cu coduri caen care nu am sa le folosesc. Doresc sa imi schimb domeniul principal de activitate si sa inlocuiesc codurile caen secundare.Ce cod caen imi trebuie pentru organizari evenimente? fum greu si artificii? iar pentru activitati secundare jocuri de artificii exterior , vanzare cu amanuntul materiale pirotehnice? Ce pasi trebuie sa urmez?
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 8 Ianuarie 2019
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o fabrica de bors Myha38 Myha38 Buna seara! Doresc sa deschid o fabrica de borș unde ar trebui sa activez codurile caen 1107 si 1089. Intrebarea mea,dupa fabricare si imbuteliere,pentru a ... (vezi toată discuția)
Coduri caen asiguraribroker asiguraribroker Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: 1. Se poate schimba codul caen principal din 6622 in 4619 ? Am inteles ca acest cod CAEN nu mai poate fi schimbat ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa cuprinda dosarul care se depune la registrul comertului pentru: imobiliare imobiliare Ce acte trebuie sa cuprinda dosarul care se depune la Registrul Comertului pentru: 1.Autorizarea unui cod caen la terti, aflat in statut, pe langa celelalte ... (vezi toată discuția)