avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ordinea logică a unor modificări pe SRL, asociat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ordinea logică a unor modificări pe SRL, asociat unic?

Bună ziua,

Vă rog, am nevoie de ajutor pentru a înțelege ordinea logică a unor modificări pe SRL, asociat unic.ordinea logică a unor modificări pe SRL, asociat unic. Trebuie să:

1. actualizez codurile CAEN conform rev.2
2. să adaug niște coduri secundare noi
3. să deschid un punct de lucru

Care este procesul etapizat și necesarul de documente pentru fiecare pas în parte? Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Schimbare actionar srl, recodificare caen si modificare coduri figarro figarro Buna ziua, ma gasesc in urmatoarea situatie: fratele meu are o firma SRL, tata are drept de semnatura (cred ca fratele meu este si administratorul). Eu doresc ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Este posibila comasarea mai multor operatiuni la registrul comertului? geoto geoto Buna ziua, Doresc sa fac la Registrul comertului mai multe operatiuni referitoare la SRL-ul meu: -retragerea amiabila a unui asociat, care nu este ... (vezi toată discuția)