avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Malpraxis

Am înființat un SRL pe cod caen 8690. Este necesar malpraxis pe firmă dacă activitatea se desfășoară pe proceduri de masaj ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:10, 9 Ianuarie 2019
Calificarea si autorizarea de catre MS sunt obligatorii. Gasiti acte normative in acest sens pe internet emise de MS pentru fiecare aspect pe care il puneti in discutie.
Lucratorii unui SRL pentru activitatile pe care le mentionati trebuie sa fie calificati, se angajeaza cu CIM si se platesc taxe si impozite.
Asigurarile le incheiati dvs. in numele firmei pentru lucratori si pentru firma.
Daca detineti calificarea si autorizarea necesara puteti presta activitate ca angajat al firmei dvs.
Puteti emite factura pentru servicii prestate sau emite bon fiscal prin casa de marcaj cu transmitere electronica la fisc. Pe partea de contabilitate veti avea nevoie de un contabil, ca angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)
Autorizari firmă pe cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua, am înființat o firmă anul trecut pe cod caen 8690. Speram sa pot lucra cu CASMB pe îngrijiri medicale la domiciliu , nu a fost posibil. Am ... (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)