avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Crestere copil

Buna ziua, sunt mamica unui copil de 1 si 2 luni. Acum o luna am nascut iarasi. Ma puteti ajuta cu o informatie privind indemnizatia bebelusui 2? Ce bani o sa primesc pe perioada suprapunerii concediului? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 8 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti primi indemnizatia pentru CCC1 plus suma de 1250 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Iuliaradoi92 Iuliaradoi92 Buna ziua. Ma aflu in CC1 pana in iunie 2020. In februarie 2020 am nascut al doilea copil. O sa primesc doua indemnizații pana in iunie 2020? Se acordă pe ... (vezi toată discuția)
Suprapunere ccc Veve(byu)31 Veve(byu)31 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am un bebe de 1 an si 5 luni si am nascut acum 2 saptamani cel de al 2 lea copil. Eu sunt in ccc pana in mai 2019. Perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este ... Ioan81 Ioan81 Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este din nou însărcinată ( avand gemeni) si urmeaza sa nasca inainte de a implini primul copil 2 ... (vezi toată discuția)