avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația crestere copil

Buna ziua. Ma aflu in CC1 pana in iunie 2020. In februarie 2020 am nascut al doilea copil. O sa primesc doua indemnizații pana in iunie 2020? Se acordă pe perioada suprapunerii concediilor o majorare a indemnizației pt al doilea copil pe lângă suma minima de 1250 lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 2 Mai 2020
Pe perioada suprapunerii concediilor veti primi : indemnizatia CCC1 + 1250 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, ... Florey Florey Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, cum se prelungeste concediul de ingrijire? Voi avea 1 an pentru primul si 2 ani in continuare ... (vezi toată discuția)
Bună seara! Știe cineva daca se mai primește indemnizație ... ANAMARIAC22 ANAMARIAC22 Bună seara! Știe cineva daca se mai primește indemnizație pentru cel de-al doilea copil, daca acesta este nascut in timpul indemnizație pentru primul ... (vezi toată discuția)
Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este ... Ioan81 Ioan81 Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este din nou însărcinată ( avand gemeni) si urmeaza sa nasca inainte de a implini primul copil 2 ... (vezi toată discuția)