avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosar penal ..abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosar penal ..abandon de familie

Daca mi-a făcut dosar penal că nu am platit pensie alimentara de 1 an ..ce pot pati maxim?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:45, 8 Ianuarie 2019
Pai da...dau cat trebuie ..dar nu cat vrea ea..nu știu cum să calculez ...salariile sau mărit...am înțeles că dau o pătrime din salariu..dar din ce salariu? Brut ? Net? Au fost luni de zile când nu am.muncit...etc..daca îmi poate da și mie un sfat..o soluție..cum aflu din data de 1 februarie până în momentul de față cat am de dat..minus aia 3000....specific că l-am întrebat pe patron și spune că salariu declarat este de 1800.
Sunteți culmea să spuneți că nu știți cât datorați lunar`!! Pe ce lume trăiți`? Plătiți atât cât a stabilit Instanța de judecată dacă a hotărât sumă fixă. Dacă a hotărât procent din venit, atunci se raportează la venitul lunar NET, nu la venitul brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara lily74 lily74 Buna ziua, sunt divortata, am in intretinere un minor pentru care de 3 luni tatal sau nu mai plateste pensie de intretinere.acesta s-a lasat de servici ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor nicoletaghinea nicoletaghinea Daca am divortat si in urma divortului copilul minor ramane in grija mea, insa tatal intarzie cu plata pensiei alimentare, pot sa fac demersuri pentru oprirea ... (vezi toată discuția)
Stiti cazuri unde s-a pus in aplicare prin executor plata pensiei alimentare la navigatori? maripitulan maripitulan Am fost casatorita cu un navigator care e acum comandant, salariu de 8000 euro cel putin, de cel putin 7 ani de zile ma lupt sa primesc pensia alimentara ... (vezi toată discuția)