avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Accident fara RCA daune 30.000 lei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Accident fara RCA daune 30.000 lei

Buna ziua! In aprilie 2018 am accidentat din spate un VW Touareg din 2015 , aparent I-am avariat bara spate , toba si anexe .RCA-ul meu fusese facut la ora 16.30 iar accidentul la 18.30 si nu acoperea accidentul. Proprietarul si-a reparat masina la Midocar si isi cere cheltuielile prin B.A.A.R.. Suma ceruta este de 30.000 lei. Nu stiu de unde a iesit suma asta nu este anexata nicio factura ci doar suma. Nu stiu daca suma este una reala sau una umflata .Intrebarea este , ce am de facut in situatia asta.Ma poate ajuta cineva?0726241452
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
geosau, utilizator
Cel mai recent răspuns: geosau , utilizator 14:01, 9 Ianuarie 2019
In mod normal trebuie sa fie justificate sumele. Nu achitati nimic pana nu vedeti despre ce este vorba. In prezent au trimis doar o notificare, sau v-au actionat in instanta?
Momentan am o notificare prin care mi se pune in vedere ce ar trebui sa fac ca sa imi dau acordul pentru achitarea sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime Alexandru Deac Alexandru Deac sunt conducatorul auto unui microbuz care a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime in urma unei coliziuni cu un alt microbuz de la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de dauna totala violeta_88 violeta_88 Am avut un accident in urma caruia masina noastra(VW PASSAT DIN 2000) a fost avariata total iar firma de asigurari(BT) a evaluat-o la suma de 2800 de euro. ... (vezi toată discuția)