avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concurenta intre firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concurenta intre firme

Am urmatoarea situatie, detin 2 spatii comerciale intr-un complex de mobila si am cateva modele de mobilier in comun oarecum ca si aspect cu ale altui comerciant din acelasi complex. Domnul respectiv doreste cu orice pret sa ma faca sa plec ptr ca ii "stric" vanzarea, astfel a inceput cu intimidari la adresa mea ptr a retrage modelele respective, inclusiv sa ameninte pe locator ca va renunta la spatiile pe care le are inchiriate daca eu nu fac acest pas. Locatorul acum ma obliga in mod indirect sa scot din productie acele modele, atlfel se vede obligat sa ma dea afara.
Intrebarea mea este, cum ma pot apara atat in fata concurentei si locatorului? Ce pot face mai departe daca sunt evacuata din spatiu? Ii pot actiona in judecata ptr ceva anume?

Alte discuții în legătură

Imi este interzisa desfasurarea activitatii intr-un spatiu inchiriat sharc sharc Daca imi este interzisa desfasurarea activitatii intr-un spatiu inchiriat , declarat punct de lucru , ce ar trebui sa fac ? (vezi toată discuția)
Clauza contract de inchiriere spatiu comercial intre doua societati trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Care ar trebui sa fie clauza specificata intr-un contract de inchiriere spatiu comercial intre doua s.r.l.uri, ca in caz de neplata a chiriei, ... (vezi toată discuția)
Plan de evacuare cafenea iannis75 iannis75 Buna seara, detin o cafenea mica(sub 50mp spatiul destinat vanzarii si sub 50 de locuri) impartita in doua incaperi intr-un spatiu inchiriat intr-o casa. As ... (vezi toată discuția)