avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imi este interzisa desfasurarea activitatii intr-un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imi este interzisa desfasurarea activitatii intr-un spatiu inchiriat

Daca imi este interzisa desfasurarea activitatii intr-un spatiu inchiriat , declarat punct de lucru , ce ar trebui sa fac ?
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sharc , utilizator 12:35, 13 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua , de catre o firma din aceasi locatie , spunand ca are un contract de inchiriere cu propietarul spatiului , ptr evenimentul care se afla in desfasurare , eu neputand sa imi desfasor activitatea stipulata in cod CAEN, productie mobilier ,vopsitorie mdf , pana luni 14 septembrie , fiind amenintat ca daca voi merge sa vopsesc , va iesii foarte rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc daca desfasor temporar activitatea la o locatie diferita decat cea inscrisa la onrc? Alexandru54321 Alexandru54321 Buna ziua. Ce risc daca desfasor temporar activitatea la alta locatie decat cea declarata anterior la ONRC? Care sunt autoritatile care ma pot sanctiona ... (vezi toată discuția)
Obtinere aviz mediu pasamihai pasamihai Buna ziua, Am infiintat o firma,un SRL, ce are ca domeniu` de activitate service si vopsitorie auto. Spatiul in care se desfasoara acivitatea este inchiriat, ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in spatiu inchiriat ncris78 ncris78 Doresc sa imi infiintez o PFA cu activitate de comercializare mobilier si alte lucruri second-hand. Activitatea vreau sa o desfasor intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)