avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinere aviz mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere aviz mediu

Buna ziua,
Am infiintat o firma,un SRL, ce are ca domeniu` de activitate service si vopsitorie auto. Spatiul in care se desfasoara acivitatea este inchiriat, insa avea ca destinatie depozit. Propietarul a schimbat destinatia cladirii din depozit in service si vopsitorie auto. Am depus documentatia la mediu , au venit intr-un control si mi-au spus ca in urma schimbarii de destinatie trebuie sa obtin si o autorizatie de constructie. Mai mult decat atat , solicitarea schimbarii de destinatie a fost realizata de catre propietar( deci pe certificatul de urbanism apare firma dansului). Ca urmare al acestui fapt dansii mi-au spus ca avizul va fi eliberat pentru firma propietarului chiar daca eu am adus dovada inchirierii spatiului. Va rog , daca puteti, sa imi dati niste informatii legate de aceasta situatie. Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 22:06, 1 Noiembrie 2015
Din cele descrise de dvs. sunt doua aspecte diferite:
1. Dvs. desfasurati activitatea de service cu vopsitorie, activitate care necesita obtinerea unei autorizatii de mediu. Activitatea se autorizeaza pe codul caen si punctul de lucru declarat la Registrul Comnertului. Autorizatia o solicitati dvs. si se elibereaza pe numele firmei dvs.
2. Pentru obtinerea autorizatiei de constructie unul din documentele necesare este avizul de mediu. Acesta se solicita de catre proprietarul constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere aviz mediu pasamihai pasamihai Buna ziua, Am infiintat o firma,un SRL, ce are ca domeniu` de activitate service si vopsitorie auto. Spatiul in care se desfasoara acivitatea este inchiriat, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie mediu spalatorie covoare ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Am o cunostinta care vrea sa isi deschisa o spalatorie covoare.Si-a facut firma cu codurile aferente si acum cauta spatiul si ma intreaba care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare destinatie spatiu URIAS URIAS Buna ziua, Subiectul prezentat de mine este urmatorul: vacinul mea si-a deschis un atelier reparatii Tv in anul 1995, eu fiind de acord cu acest atelier. De ... (vezi toată discuția)