Buna ziua,
Am deja un CAEN 4791 fara activitate la sediu social pentru ca acesta permite.
Trebuie insa sa mai adaug un CAEN care ar avea nevoie cred de o locatie (productie manufacturiera) dar vanzarea produselor s-ar face strict online.
Pot teoretic inregistra acest nou CAEN la sediu social dar locatia sediului social este defapt inchiriata cuiva, deci implici nu-mi pot desfasura activitatea acolo in realitate.
Deoarece inca nu am profit si inca ceva timp nu voi avea, as vrea sa ma feresc cateva luni de a inchiria un spatiu.
Da, cred ca ar fi o ilegalitate dar as vrea doar sa cunosc riscurile daca se poate.
Multumesc si o zi frumoasa.
Sunt prea multe variabile in ecuatia dvs, asa ca raspunsul este depinde. Un lucru este clar, ca sa infiintati un sediu acolo, spatiul trebuie sa fie apt, adica fara chiriasi. Daca are chiriasi, asta este. La momentul zero, se putea/nu se putea desfasura activitate acolo. Ulterior, nici Dzeu nu stie ce se va intampla. Important este daca spatiu indeplineste conditiile la momentul solicitarii. Apoi, intr-un termen de .., trebuie sa rezolvati problema. Penala nu o vad (desi, poate fi, iar cine lucreaza in penal, asa o poate vedea). Daca nu, exista posibilitatea ca cineva sa va ceara dizolvarea, moment in care va reorientati. Una peste alta, nu este cert ce problema aveti. Ca sfat, ori avocat, ori biroul de informare de la ONRC. Bafta!