Pentru mine,cand era vorba ca fetita (8 ani are) sa stea la tata niciodata nu a fost o.problema,ba din contra de fiecare data cand statea la el si vroia mai.mult am.lasat-o,chiar si cand mai suna el in timpul saptamanii,Dar el mi a deschis proces pe motiv ca nu i las fata sa o vada si nu accept sa vb la telefon,de ce umbla cu.minciuni?cum.poate deschide proces pe motiv ca nu si vede copilul?eu am fost tot timpul deacord cu tot si acum asta primesc.Plus ca influenteaza copilul negativ a tot ce este despre mine.M.am.hotarat sa urmeze intocmai programul care tot el.l a cerut in instanta.Am lasat tot timpul de la mine pentru binele copilului si el ce face?procese cu minciuni si anchete sociale oare nu se va satura?pana cadn tine prostia doamna?chiar nu exista lege in tara aceasta si pentru mame??4 ani continuu numai prin Tribunale,de ce? Ca am fost data afara cu copilul din propria casa si lasata sa stau in chirie, si el cu domnisoare in casa noastra?
Liliana Gradinaru a scris:
Nu stim varsta copilului, e important.
Cat despre telefoane, copilul trebuie sa va sune doar daca el vrea sa mai ramana la tata. Si daca el vrea, nu vad de ce anume dv. nu ati vrea, pare ca a priori sunteti impotriva. Uneori ati putea fi de acord presupun.
Pentru pensie, mergeti la executor, nu cresteti copilul singura.