avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din chirie in 2019
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din chirie in 2019

Buna ziua,
In 2019 voi obtine venituri din chiria unui apartament.
Am inregistrat contractul la anaf
Trebuie sa depun declaratia unica cu estimarea venitului pe 2019, dar nu gasesc formularul pentru 2018/2019
Ma puteti ajuta?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PopescuCornelia , utilizator 20:52, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti rabdare ca inca nu au trecut bine sarbatorile pentru cei de la finante si timp mai aveti. Va redau din codul fiscal ART. 1201 - Determinarea și plata impozitului pe venitul anual estimat

(1) Contribuabilii prevăzuți la art.120 au obligația estimării venitului net anual pentru anul fiscal curent, în vederea stabilirii impozitului anual estimat, prin depunerea declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale până la data de 15 martie, inclusiv, a anului de realizare a venitului.

(2) Impozitul se determină de către contribuabil prin aplicarea cotei de 10% asupra venitului net anual estimat considerat venit impozabil, iar plata se efectuează la bugetul de stat, până la data de 15 martie inclusiv a anului următor celui de realizare a venitului.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completează declarația unică pentru veniturile obținute în 2018 din vânzare părți sociale ale unui srl? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, Cum se completeaza declaratia unica pentru veniturile obtinute in 2018 din vanzare parti sociale ale unui srl. (vezi toată discuția)
Declaratii pfa ContSters471013 ContSters471013 Buna ziua, Mi-am deschis si eu un PFA cu norma de venit (cod caen 9511) in 22.02.2018. La deschidere am depus declaratia 220. Ce declaratii trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Nu pot inceta contractul de inchiriere... indii indii Daca inchiriez apartamentul meu proprietate personala unei alte persoane pe o perioada de 17 ani si Finantele imi emit decizia de plati anticipate pentru anul ... (vezi toată discuția)