avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate firma sa inchirieze sediul social (proprietate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate firma sa inchirieze sediul social (proprietate personala)?

Sunt asociatul unic al unui SRL cu activitate.
Sediul social al firmei se afla intr-un imobil proprietate personala, dar fara activitate la sediu. Activitatea se desfasoara la un alt punct de lucru.

Tocmai am renovat imobilul cu gandul de a muta activitatea acolo, dar, intre timp, m-am hotarat pentru o alta locatie.

Pot asadar inchiria imobilul ca persoana juridica? Adica veniturile din chirie sa fie facturate de firma mea?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme se muta dintr-un sector in altul al bucurestiului. adriana2608 adriana2608 Buna ziua, Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez juridic si fiscal pentru a muta sediul social al firmei dintr-un sector in altul.Ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)