Bebelusul face baie, tot cu apa calda, zilnic, de minim 2 ori, plus spalari la schimbari de lenjerie. Face gunoi, mult nu e biodegradabil, are musafiri, vin oameni si copii sa il vada. E un om, pentru Dumnezeu!
Mare prostie prevedea legea veche, nu am inteles niciodata de ce un bebelus sa fie scos de la intretinere. Inteleg ca sunt mari cheltuielile, dar asta nu are legatura cu faptul ca bebelusul e o persoana si realitatea e ca si el consuma.
Crispy2014 a scris:
Am inteles ideea, doar ca mi se pare putin ciudat ca pui un copil de 0-3 ani la calculul de cheltuieli la fel ca un adult. ( in bloc nu sunt apartamente cu apometre la apa calda/rece, iar calculul se face impartind cantitatea consumata de bloc la nr de "participanti", si de aici nemultumirea)
Am platit apa calda 300 de lei si rece 120 pentru noiembrie la 3 persoane, iar decembrie inseamna ca la 4 voi plati minim 400 lei apa calda si 160 apa rece (incluzand si bebelusul)
Daca vin se pare corect inseamna ca si animalele de companie ar trebui calculate ca cel putin 1/2 din persoana.