avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent - Numar de inregistrare contract gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent - Numar de inregistrare contract gresit

Buna ziua,
Daca s-a gresit un numar de inregistrare pentru un contract, contract care a incetat , se mai poate remedia greseala?
Cel mai recent răspuns: Alexandra Ilie , utilizator 16:00, 9 Ianuarie 2019
O puteti remedia , dar credeti ca mai are sens?
Pentru acel contract ii revenea nr 847 , si s-a tastat gresit 874! in momentul in care se va ajunge la contractul cu nr. 874 nu cred ca se va putea efectua inregistrarea! de aceea am nevoie de o solutie!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Alexandra Ilie, utilizator
Depinde unde s-a inregistrat, in functie de asta se face o indreptare de eroare cf. procedurii pentru incheierea acelui document. Nu inteleg cum sa se ajunga la 847 daca deja s-a ajuns la 874.
am corectat mai sus! ,,daca se va ajunge la contrcatul cu nr. 874,,! Cum pot corecta greseala in Revisal?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Alexandra Ilie, utilizator
Nu merge cu functia de corectie? Altceva nu stiu, intrebati la ITM, trebuie sa fie o solutie.

Alte discuții în legătură

Revisal 2011 lanisoara lanisoara Buna ziua, Am si eu o problema, am incercat sa suspend un contract in noul revisal, iar cand vreau sa salvez modificarile facute imi da eroarea: ¨Intervalul ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in revisal in mod eronat lucica crivat lucica crivat daca unui salariat i s-a incetat din greseala cim-ul cum se poate reactiva cim din nou? (vezi toată discuția)