avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Referent
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Referent

Buna ziua,as dori sa aflu si eu daca se poate trece de la funcția de referent (studii medii) la consilier (studii superiore) ca funcționar public,precizez ca am fost angajat ca referent cu toate că am studii superiore.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:43, 10 Ianuarie 2019
Da, în urma unui examen/concurs pentru un post cu studii superioare. Daca aveati deja absolvite studiile superioare la numirea in functia de referent, nu se poate face promovare in clasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post functionar public studii medii in post functionar public studii superioare m1haellla m1haellla Buna ziua. Am fost angajata in 01.03.2014 pe un post de functionar public-referent III superior-studii medii la registru agricol. Am studii superioare, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)
Transformare post cristinail cristinail sunt functionar public si as vrea sa stiu cum pot trece de pe studii medii pe studii superioare daca sunt absolvent de studii superioare dinaintea angajarii ca ... (vezi toată discuția)