Buna ziua! as dori o opinie, în următoarea problemă: În satul n care locuiesc. chiar în interiorul satului, în vecinătatea caselor locuite) există o crescătorie de păsări. ). Medicul veterinar al satului, vine periodic și vaccinează păsările oamenilor din sat, recoltează sânge, de la păsările oamenilor din sat, să verifice dacă nu sunt bolnave ( pentru că vor să protejeze găinile din crescătoria de păsări) . Dar , acum au venit cu o solicitare: medicul veterinar și patronul crescătorie de păsări: Fiecare cetățean, să meagă la notar, și să declare câte păsări are și că le-a vaccinat, împotriva unei gripe, care este acum în Bulgaria. ( încă nu a ajuns la noi, dar daca ajunge, și vor muri păsările din crescătorie, să nu fim noi, cetățenii satutui vinovați, că nu ne=a m vaccinat păsările).
Dar ca și o paranteză: această crescătorie, de când s-a deschis, ne face viată un coșmar: miroase îngrozitor, iți depozitează gunioul în curte... și cred ca nu mai este nevoie să spun ........ MI se pare absurd ca mergem de acum la notar, să ne declarăm păsările, din moment de mediul veterinar are o evidență, și noi am semnat pentru păsările vaccinate. MI se pare frustrant să ni se ceară chestiile astea( și mă refer la notar) când patronii aceste crescătorii de păsări, ne sfidează pur și simplu, și de desconsideră, pe noi ca oameni, fiind nevoiți să le suportîm toată mizeria. Întrebarea mea este: suntem obligați să mergem la notar? ce însesmna asta?? este vreun tem,ei legal, care stă la baza asta? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns:
mirela1978 , utilizator
14:32, 25 Ianuarie 2019