Am fost citat martor de 2 agenti civili veniti la adresa, pentru un caz 143/2000 . Da, am consumat drogul de mare risc "marijuana", as dori sa stiu la ce ma pot astepta in cazul in care declar numai adevarul: am achizitionat de la x si x de mai multe ori si imi pare rau pentru asta, continuand sa consum, de aceea probabil am ajuns aici. Nu am de ce sa ma feresc, consider ca am vinovatia mea pentru ca am consumat, ceea ce e ilegal (neînțelegand de ce). La ce urmari ar trebui sa ma astept? Am auzit si ca maine la interogare, domnii vor fi foarte aspri cu mine din punct de vedere verbal, ceea ce iarasi nu inteleg de ce. Putin ajutor?
Incercati sa mergeti insotit de avocat.
Avocatul le poate tempera elanul daca stie cum sa procedeze in mod diplomatic, fara sa se lase cu foarte multe probleme.Nu zic sa mergeti cu avocat bland ci doar sa stie cum sa procedeze deoarece blandetea nu constituie intotdeauna o solutie in astfel de cazuri.
Depinde si ce cantitati ati cumparat.
Depinde si ce alte probe au impotriva dvs.
Va multumesc pentru raspuns! Apreciez timpul acordat astfel de cazuri...eu caut mai mult o forma de siguranta si credibilitate...cat despre avocat, nu am situatia materiala necesara. Va mai pot intreba cate ceva pe parcurs? Ma simt mai bine discutand cu dmvoastra despre apelul meu. Daca as incerca sa explic domnilor ca sunt constient de raul facut, dar pana la urma mi-l fac doar mie si imi sustin vinovatia plauzibila? Pentru ca la urma nu stiu ce sa mai cred, e rau sau nu e rau ce am facut? In Olanda ai sansa sa ti-o cumperi de la shop..daca aici nu aveam alta posibilitate ar fi trebuit teoretic sa ma duc acolo daca vreau sa consum? Iar interesul domnilor din tara care mai este pana la urma? Sa nu-mi fac eu "rau" sau fiecare isi poarta fesul?..
Poate abordez prra arogant situatia, dar nimeni nu este in stare sa dea un raspuns. Incompetenta? Abuz? Pana la urma eu imi voi face datoria sa le spun de x si y, cu toate ca moral poate mi-ar fi fost prieteni unii. Daca sunt citat ca martor se pot lua masuri impotriva mea? Sau ar trebui sa ma asigur ca probele lor sunt doar spusele inculpatilor? ...
Avocatul va acorda asistenta juridica necesara si va apara in raport de situatia concreta, iar in astfel de cazuri decizia se ia cel mai adesea in cateva secunde...foarte putine...sub 5 secunde as estima eu...
Este foarte greu de facut o evaluare generala cand pot exista foarte multe variante posibile si apararile depind adesea de la avocat la avocat in raport de situatia concreta si de decizia luata in cazul dat, decizie care poate sa fie inspirata sau nu in functie de mai multe aspecte...
Daca abordati problema cu Olanda ii veti irita foarte tare.
Mtumesc frumos pentru sfaturi si o sa va tin si maine dupa audiere la curent, sper ca totul sa se manifeste intr-un mod rapid si usor! O seara placuta!