avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa de timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa de timbru

Taxa de timbru mi-a fost esalonata în 3 rate , în data de 10 ale luni, dacă întârzii o zi există repercusiuni? Si daca procesul a fost câștigat de mine mai plătesc taxa sau macar o pot recupera.?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:31, 10 Ianuarie 2019
Daca intarziati o zi nu este problema. Daca veti castiga contestatia la executare, veti recupera taxa judiciara de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cameliabucur1 cameliabucur1 Buna ziua! Va rog sa mi explicati si mie ce pot face in cazul in care nu am nici un venit sau bun , proprietatea personala, dar am primit o somatie pentru ... (vezi toată discuția)
Perimare tinaa tinaa buna ziua . va rog sa imi spuneti ce inseamna perimarea intr-un dosar civil . ma intereseaza ce se intampla cu taxa de timbru judiciar reclamatul a decedat in ... (vezi toată discuția)