avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie la limita de virsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie la limita de virsta

Am 68 de ani si 6 luni nu sunt pensionar,am nevoie de 2 ani si 6 luni sa completez minimu 15 ani vechime.Ce trebuie sa fac ca sa primesc pensie??
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:35, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să cumpărați diferența de ani lipsă pentru a completa lipsa, și astfel să aveți 15 ani stagiul minim de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anacatrina anacatrina Pentru o femeie, nascuta in 18.07.1959. As dori sa stiu daca se poate pensiona. Date personale: Angajata pe 21.10.1982. Intrerupere o perioada de 3 ani 2 ... (vezi toată discuția)
Pensionare fara stagiu complet de cotizare Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o intrebare simpla si anume: daca am in total doar 6 ani de munca (cu intreruperi, dar in total sant 6 ani) inregistrati pe cartea de munca pot ... (vezi toată discuția)
Stagiu de 6 ani MinaLumi MinaLumi Ce pensie minima sau ajutor social voi primi, conform noii legi din 2021, la un stagiu de cotizare de 6 ani, 8 luni si 4 zile, in 2030 cand voi iesi la pensie? (vezi toată discuția)