Salut !!! In urmă cu 3 luni mi-a fost reținut permisul în Letonia 6 luni pt că am intrat in localitate cu viteza (113 km/h) , politia de acolo zicea ca nu o sa il trimită acasa ! Ce aș putea să fac dupa ce trec cele 6 luni ? Să solicit un permis duplicat sau ??
anticoade
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Salut. Trebuie sa astepti sa expire cele 6 luni de suspendare si presupun ca ai primit si o dovada cu drept de circulatie ca sa ajungi acasa? Calculezi si acele zile de pe dovada 6+ LUNI+ ZILELE DE PE DOVADA+ 1- SAPTAMANI PANA ATI AJUNGE PRIN POSTA PERMISUL LA DIRECTIA DE PERMISE DE CONDUCERE. Apoi ei ori te instinteaza telefonic ori prin posta ca a ajuns permisul si poti sa mergi sa-l ridici de la ei sau poate sa ti-l trimita prin posta acasa. Suuces si condu mai incet
Mulțumesc frumos , dar nu am primit nici o zi în plus să mai conduc ,ei cand mi au retinut permisul au zis sa vin acasa si sa il declar pierdut ca ei nu o sa il trimit , ceea ce eu nu prea cred , că normal ar fi obligați să îl trimită !
Permis
Rus.lucian95
Buna ziua !cam de 1 luna mi a fost suspendat permisul de conducere in Letonia ! Ce ziceti oare cei de acolo il vor trimite acasa ?? (vezi toată discuția)