avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMIS
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMIS

Salut !!! In urmă cu 3 luni mi-a fost reținut permisul în Letonia 6 luni pt că am intrat in localitate cu viteza (113 km/h) , politia de acolo zicea ca nu o sa il trimită acasa ! Ce aș putea să fac dupa ce trec cele 6 luni ? Să solicit un permis duplicat sau ??
Cel mai recent răspuns: Rus.lucian95 , utilizator 02:03, 10 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut. Trebuie sa astepti sa expire cele 6 luni de suspendare si presupun ca ai primit si o dovada cu drept de circulatie ca sa ajungi acasa? Calculezi si acele zile de pe dovada 6+ LUNI+ ZILELE DE PE DOVADA+ 1- SAPTAMANI PANA ATI AJUNGE PRIN POSTA PERMISUL LA DIRECTIA DE PERMISE DE CONDUCERE. Apoi ei ori te instinteaza telefonic ori prin posta ca a ajuns permisul si poti sa mergi sa-l ridici de la ei sau poate sa ti-l trimita prin posta acasa. Suuces si condu mai incet
Mulțumesc frumos , dar nu am primit nici o zi în plus să mai conduc ,ei cand mi au retinut permisul au zis sa vin acasa si sa il declar pierdut ca ei nu o sa il trimit , ceea ce eu nu prea cred , că normal ar fi obligați să îl trimită !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis Rus.lucian95 Rus.lucian95 Buna ziua !cam de 1 luna mi a fost suspendat permisul de conducere in Letonia ! Ce ziceti oare cei de acolo il vor trimite acasa ?? (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 zile in urma depasirii vitezei legale danutzzul danutzzul Buna ziua, In data de 24.04.2009 am fost oprit pe A2 pentru depasirea vitezei maxime legale si mi s-a suspendat permisul pentru 3 luni. Am refuzat sa semnez ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc retinut in franta silviu2018 silviu2018 Sunt posesorul unui permis de conducere eliberat de statul roman. (model european). In prezent sunt rezident fiscal in Franta, locuind aici de cativa ani. ... (vezi toată discuția)