Bună ziua,
Firma la care am lucrat a fost radiata. La solicitarea unei adeverințe de salariu tarifar ,fostul angajator mi-a spus ca mă poate ajuta doar cu statele de plată (adeverinta nu poate sa imi elibereze).
Va rog,cum procedez pentru a obține adeverința cu salariu tarifar?
Mentionez ca im trebuie aceasta adeverinta la Casa de pensii.(pe o perioadă de 1,4 ani mi s-a cerut sa aduc adeverință pentru valorificarea salariului)
Mulțumesc.
Perioada 01.07.1995-01.05 1997. In culegere date din carnetul de munca operatorul de la casa de pensii a trecut la Mod Plată Tip perioadă 01.07.1995-01.05.1997 SaIN(salariu necunoscut)desi in cartea de munca era trecut un salariu..fiind iesita la pensie pentru limita de vârstă. In urma revizuirii dosarului de pensionare(perioada 01.07.1995-01.05.1997 la Mod Plată am cerut trecerea salariului din cartea de munca),cei de la casa de pensii au răspuns " pentru valorificarea salariului in perioada 01.07.1995-01.05.1997 veți prezenta adeverință in care sa menționeze: perioada si salariu tarifar"....consideră o suspiciune la salariul trecut in cartea de muncă din perioada respectivă.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.