avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... recunoastere diploma
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

recunoastere diploma

In urma cu ceva timp am urmat un curs post-universitar de 6 luni la Politecnica Bucuresti in domeniul Optica si Optometrie. Intentia mea era ca in urma acestui curs sa ma pot angaja in Italia. Din pacate, abia acum am aflat ca respectivul curs nu se incadreaza in prevederile directivei 2005/36/CE, motiv ptr care nu pot obtine o echivalare si implicit o recunoastere oficiala a compententelor profesioanale.

Mentionez ca am gasit deja un job in Italia in domeniul respectiv.

V-as ruga sa-mi spuneti unde m-as putea adresa ptr ca respectivul curs sa-mi fie luat in considerare sau ce cale ar trebui sa urmez.

Multumesc mult ptr timpul acord!

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii recunoasterii titlului profesional(licenta in jurisprudenta) in italia Nicoleta Ciacciariello Nicoleta Ciacciariello pentru inceput salutari tuturor! am nevoie de opinia dv. pentru a gasi o solutie la intrebarea: o persoana care a profesat in romania in domeniul ... (vezi toată discuția)
Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)