avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Certificat dovada calitate mostenitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Certificat dovada calitate mostenitor

Bună ziua,
O persoana este decedata de mai mulți ani. Pe numele ei, a ramas deschis un cont bancar. Din greşală, s-a virat o sumă de bani in acest cont.
Se poate, cu un certificat care atestă calitatea de moştenitor, să ridice aceşti bani unul din moştenitori. Moştenitorii sunt tată şi fiu şi nu au făcut succesiunea.
Cât costă eliberarea acestui certificat?
Eu sunt cea care doreşte recuperarea banilor virați greşit şi am vorbit cu unul din moştenitori care este deacord cu ridicarea banilor şi restituirea lor către mine.
Mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
liliana.pascale, utilizator

Alte discuții în legătură

Banca cere restituirea banilor retrași din contul tatălui decedat ... anatab anatab Banca cere restituirea banilor retrași din contul tatălui decedat Bună ziua. Recurg iar la ajutorul dvs. Tata a decedat în data de 17 martie. Banii de ... (vezi toată discuția)
Mostenire tata vitreg. am un certficat de calitate ... loredana291 loredana291 Buna ziua, Mostenire tata vitreg. Am un certficat de calitate mostenitor al mamei mele. Nu cunosc ce ar fi putut avea mama din casatoria cu tatal meu ... (vezi toată discuția)
Speta subvenții apia titular decedat Georgy Stancu Georgy Stancu Buna ziua. Exista vreun demers prin care pot fi recuperați banii cu titlu de subventii APIA virati în contul titularului decedat, fara ca acesta să aibă ... (vezi toată discuția)