avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract cu o firma de reciclare care a venit si a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract cu o firma de reciclare care a venit si a luat obiectele de inventar casate

Buna ziua,
La sfarsitul anului am facut inventarierea si am decis sa casam niste obiecte de inventar ( scaune si monitoare) care nu mai erau functionale . Am facut un contract cu o firma de reciclare care a venit si a luat obiectele de inventar si apoi am facturat materialele reciclate firmei. Am nevoie de un cod CAEN separat pentru aceasta vanzare? Mentionez ca aceasta se intampla maxim o data pe an .

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ec1konta , utilizator 12:15, 23 Ianuarie 2023
Nu, deloc alt cod caen pentru ca ce ati valorificat in acest fel este din patrimoniul firmei nu ati prestat pentru altii acesta activitate ,si foarte bine cum ati procedat.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Multumesc!
Buna ziua,
Se pot preda mijloace fixe si ob de inventar casate (calculatoare, monitoare, imprimante, telefoane fixe vechi, etc.) in urma inventarului din decembrie unei firme de reciclare, dar numai in baza unui proces-verbal de predare-primire, intrucat institutia noastra nu emite facturi? Este legal?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stocuri cont contabil 303 cristina29 cristina29 Buna dimineata! Apelez din nou la bunavointa Dvs, si va cer ajutorul! Am anumite nelamuriri in privinta reformelor stocurilor de produse aferente ct.-ului ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva andreea_catalina andreea_catalina 1. Pentru un PFA cu activitatea principala proiectare si audit energetic se pot trece in RJIP la plati cotizatia anuala platita la o asociatie profesionala? ... (vezi toată discuția)
Incadrare venituri roxxmail roxxmail Buna ziua O firma fara CAEN comert a cumparat si vandut bunuri in aceeasi luna. Acele bunuri au legatura cu obiectul de activitate al firmei. Pe factura ... (vezi toată discuția)