avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare contract arenda

Buna ziua,
Mama are un contract de arendare semnat cu o societate comerciala care nu mai exista. Societatea a fost preluată de o alta societate, să înțeleg că acest contract a fost automat preluat de noua societate? Nu este necesară o înștiințare scrisă cu acordul explicit al proprietarului? Daca contractul original este semnat cu o alta societate, nu este null și neavenit?

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol. virgil64 virgil64 Buna ziua ! Pe un Titlu de proprietate sunt trecute doua surori,din care una este mama mea, care a decedat anul acesta in luna aprilie.Am mers la un notar din ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)
Acte necesare partajului voluntar pentru terenuri agricole arendate BALINT ELENA BALINT ELENA In urma intocmirii succesiunii, dupa decesul parintilor nostri, eu si fratele meu am hatarat sa efectuam un partaj voluntar asupra unui teren agricol in ... (vezi toată discuția)